ΠΡΟΦΙΛ

ΚΕΝΤΡΟ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΤΣΙΛΙΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

Το Κέντρο Γαλλικής Γλώσσας λειτουργεί στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων και ειδικεύεται στην εκμάθηση της Γαλλικής Γλώσσας. Χρησιμοποιώντας σύγχρονα προγράμματα και μέσα διδασκαλίας διδάσκουμε αποκλειστικά την γαλλική γλώσσα και είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Μέσα από το μεράκι και την αγάπη μας για την γαλλική κουλτούρα σας δίνουμε την δυνατότητα να την γνωρίσετε σε βάθος.

φροντιστήριο γαλλικών ιωάννινα

Γιατί Γαλλικά

Η Γαλλική γλώσσα μιλιέται από περισσότερους από 220 εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο. Ταυτόχρονα, είναι η επίσημη γλώσσα σε 32 χώρες σε 5 ηπείρους, η δεύτερη γλώσσα σε διδασκαλία στον κόσμο και η τρίτη γλώσσα που χρησιμοποιείται στο Wikipedia.

Μαζί με τα αγγλικά και τα γερμανικά, είναι η επίσημη γλώσσα εργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στις τρεις έδρες της : Βρυξέλλες, Λουξεμβούργο και Στρασβούργο.

Τα γαλλικά είναι παράλληλα, μια από τις έξι γλώσσες εργασίας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, μια από τις δύο γλώσσες της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και μια από τις επίσημες γλώσσες της Αφρικανικής Ένωσης.

Ο αριθμός όσων μαθαίνουν γαλλικά αυξήθηκε κατά 2% ετησίως από το 2007 ως το 2010. (Από την Έκθεση για την γαλλική γλώσσα στον κόσμο το 2010, που δημοσιεύθηκε από τον Διεθνή Οργανισμό Γαλλοφωνίας (ΔΟΓ)).